Sega granola bars


5 dl havregryn
1/2 tsk salt
2dl grovt hackad torkad frukt
2dl kokos
2dl hackade nötter (mandel,cashew)
2dl frön(chia, solros)
1 burk kondenserad mjölk

Sätt ugnen på 125 grader. Blanda alla torra ingredienser. Värm upp mjölken och tillsätt den sedan och blanda ordentligt. Lägg ett bakplåtspapper på plåt ca 20x30cm och häll på smeten. För att jämna till den så kan det vara ett tips att blöta handen och klappa ut det sista. Grädda mitt i ugnen i 1 timme. Låt den svalna och skär sedan önskade storleksbitar.

/Nicklas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s