Mer om mig – Fredrik Strandberg

frippe_edited-1

Jag heter Fredrik Strandberg och är 42 år. Jag bor söder om Stockholm med min fru Sara och våra barn Sixten, tre år, och Lo, fem månader. Jag är sedan åtta år delägare och driftansvarig för restaurang Ljunggren på Södermalm i Stockholm. Innan Ljunggren har jag närmare 15 års erfarenhet som kock och köksmästare på såväl lokala kvarterskrogen som Michelinkrog, både i Sverige och utomlands.

Möjligheterna att laga långa och härliga middagar är färre sedan Sixten kom, dock har det blivit viktigare med en ordentligt lagad vardagsmiddag – varje dag.

/Fredrik Strandberg

DSC_1098

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s