Vegetariska rätter

dsc_3064

Här samlar vi alla våra vegetariska alternativ.

Bbq-biffar, vitlöksrostad sötpotatis, vattenmelon och fetaostyoghurt
Belugalinser med grönkål, tomat, fetaost och oliver
Black bean burger i pitabröd med avokado créme, rostad sötpotatis och sallad
Blomkålssoppa med rostade frön
Boveteplättar, örtkeso och kålsallad
Broccolipasta med parmesan
Bucatini med rostade grönsaker och parmesan
Bönragu med svartkål, soja och champinjoner
Champinjonsoppa med quesadilla
Chili con quorn med avokado, gräddfil och tortilla
Chili på jackfrut
Curryrostad blomkål med linser och tofu i tomat- och äppelragu, yoghurt
Falafel i bröd
Fredagspizzan
Frittata med grönsaker och getost samt krämiga cannelinibönor med basilika
Fusilli med belugalinser, tomat och örter
Gazpacho med melon-& fetaosttartar, vitlökskrutonger
Grannens snabba pappardelle med vitlök, tomat och kronärtskocka
Grönkålssallad med getost och valnötter
Jordärtskockssoppa med kavringsflarn och krispig äppletartar
Krispiga italienska risbollar med vitlöksdipp och citronmarinerad svartkål
Krämig risoni med haricots vertes, grönkål och svamp
Krämig svamppasta med ärtor
Krämig kylskåpsrensningsrisoni
Linguine med valnötter, grönkål, citron och parmesan – snabb vardagspasta
Linsragu med örter och tomat
Lins- & morotssoppa
Löksoppa


Matiga mackor som i El Palo
Pannkakspizza
Pappardelle med ugnsrostad aubergine, vitlök, parmesan, citron och chili
Pappardelle med kantareller, persiljerot och parmesan
Pasta Puttanesca
Pasta med mozzarella, rostad paprika och champinjon
Potatissoppa med krämigt ägg och örtkrutonger
Pulled jackfruit med tillbehör
Pumpsoppa med kokosmjölk och röd curry, kantareller och linser
Raggmunk med majs  morot och tillbehören halloumi, rödbeta och linssallad
Risbollar med vitlöksdipp och citronmarinerad svartkål – se filmen här
Risnudlar med marinerad tofu och cashewnötter
Risotto med smörstekt svartrot, champinjoner och persilja
Risotto med ugnsbakad blomkål
Rostad rotsellerisoppa med parmesan
Rostad rotselleri, ugnsbakade rödbetor med getost och bulgur
Risotto med broccoli och grönkål
Snabb gnocchi med tomatconcassé och örter
Spaghetti med örter, tomat och champinjoner
Strozzapreti i krämig edamame-& tofu”hummus” med babyspenat
Svamp- och misobuljong med bovetenudlar, svartkål och tofu
Tagliatelle med babytomater, vitlök och mozzarella
Tomatgratinerad grönsakscannelloni
Tomatsås
Vegetariana Rigatoni gratinati al forno
Vegetariska tacos
Vegetarisk grönsaksgryta med kokosmjölk och nanbröd
Vegetarisk ”köttfärssås” på sojafärs
Vegetarisk lasagne
Vichyssoise (potatis- och purjolökssoppa)
Våfflor
Zucchini- och fetaostplättar med ”kesoaioli” och vattenmelon
Äpple- och kanelplättar med äpplekeso, rostade hasselnötter och lönnsirap