Pom & Floras ägg- och avocadomacka

Min fru Sara fullkomligt älskar fiket Pom & Flora, som finns både på Södermalm och i Vsastan här i Stocholm. Sara har även köpt deras bok Frukost hela dagen och vår målsättning är att äta oss igenom boken under helgerna. Vi tycker det ger en lyxig och härlig start på helgen om vi äter något annat än den vanliga gröna smoothien.

Denna macka har blivit en favorit som vi nu ätit flera helger. Receptet på denna goda macka hittar du här. Sist hade vi en god blåbär och banan smoothie till (mixa banan, blåbär, tre dadlar, vaniljpulver och yoghurt).

Annars är yoghurt med björnbärssylt och sirap en annan favorit. Eller banana split till frukost

/Fredrik

smoothies-med-blåbär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s