Ingefärspicklad pumpa

syltad-pumpa

Ytterligare ett gott vegetariskt tillbehör till julbordet. Den här pumpan kan du gör i förväg utan problem. Den håller sig i några veckor.

  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 1/2 dl socker
  • 2 1/2 dl äppelcider vinäger
  • 100 gr ingefära, finriven
  • Koka upp allt och kyl ner
  • 1 st butternut squash

Skala och tärna pumpan, lägg den i en el. två patentburkar, slå på lagen och låt pickla några dagar innan du äter den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s