Sallad på grönkål, granatäpple, apelsin och valnötter

grönkålssallad-apelsin-granatäpple

Grönkål är ju en klar favorit på vårt julbord. Denna grönkålssallad är enkel att göra, och ett väldigt fräscht komplement till julbordet.

Repa av kålen från stammen och plocka ner i mindre blad.

Blanda upp grönkålen med granatäpple, apelsinfiléer, juicen from apelsinen, färskpressad citronsaft och kallpressad olivolja.

Toppa upp med valnötter, flingsalt. och ev. lite valnötsolja. Inte svårare än så. Klart!

/Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s