Nästa vecka är det Halloween igen och det älskar våra barn! Tips på hur du gör coolaste pumpan hittar du på vår Facebooksida under videoklippen. Fredrik och Sara gör där en läskig blodig pumpa med hjälp av lackstång.
Glöm inte att ta vara på kärnorna från pumpan! Skölj och rosta med spiskummin, salt och chilipulver och ha som snacks. Så gott! Ett annat receptet med pumpakärnor hittar du här.
M E N Y med inspiration från Halloween
Vad sägs om pumpasoppa med kokosmjölk och röd curry, kantareller och linser till förrätt.
Nu när hösten kommit på riktigt (i alla fall i Stockholmsområdet) så passar väl höstgryta med trattkantareller och inlagd pumpa perfekt som varmrätt till helgen.
Vill du inte köra gryta så varför inte pizza med butternutpumpa, getost och grönkål?
Avsluta Halloween-middagen med marängswiss med spökmaränger till dessert. Hur mycket älskar man inte marängswiss, funkar alltid och för alla!
Ett annat alternativ är den lite läskigt gröna avokadosorbeten med citrussallad och rostad vit choklad. Supersmarrig och vegansk.
Sist men inte minst ett härligt godispyssel som vi tidigare tipsat om. Wicklunds äldsta dotter hittade detta på internet, godissushi! Köp lite olika godissorter som passar och sätt igång, Wicklunds fick till många olika sorter och till och med gari, wasabi och wakame. Ett roligt pyssel att göra med barnen, eller kanske bjuda på när det ringer på dörren?
Happy Halloween!