Typ som Sriracha

DSC_9473Inte många som följer oss på insta kan väl ha missat att Wicklunds har blivit med kolonilott 🙂 En av grödorna vi odlat är chili. Fröna vet jag faktiskt inte vart vi fick ifrån eller vilken sorts chili det är, men stark som f-n är den.

Jag tänkte prova att göra en hemgjord variant på Sriracha av den, något som de äldsta barnen älskar.DSC_9478

Jag har letat runt efter recept på nätet och kommit fram till att det blir en liten blandning av fler och att jag anpassar den efter vad jag tror passar oss.

Eftersom vår chili är väldigt stark, tänkte jag blanda den med röd paprika också, får se hur det blir. Den ska stå och fermentera ett tag har jag förstått så jag återkommer helt enkelt med resultatet senare (om det blir bra 🙂 ) /Rikard

DSC_9488

 

 

 

En kommentar Lägg till din

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s