Veckomatsedel v 14

Nu lider påskhelgen mot sitt slut, många har påsklov men för en del är det tillbaka till rutinerna. Hos Larsson som har kommande vecka är det både lite jobb och lite ledighet som väntar. För påsklovslediga barn så släpp loss i köket ocb baka och laga mat tillsammans, väldigt viktigt att lära sig att mat behöver lite tid och inte bara helt plötsligt står på bordet.

Vi kör tisdagen med vegetarisk istället för måndagen denna veckan. Vår vegetariska köttfärssås brukar vara poppis, titta in den här!!!!

En enkel rätt att få barnen att äta vegetariskt och blir det över passar den både i matlåda och som grund till Köttfärspannkakan.

Onsdagen blir det kyckling med curry, snabbt och gott! Även den en bra rätt för matlådan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torsdagen blir nog en vegetarisk middag igen, måste gå snabbt så det blir spagetti med tomatsås, så brukar vi ta lite vad som finns hemma, mest grönsaker och ibland mozzarella å en massa parmesan såklart! (Se om de märker att pannkakan försvann….)

Fredag, vågar man börja tänka på att grilla? Eller köra en god gryta är kanske mer lockande? Söndagsgrytan gillar vi, kan du förbereda innan om du vill, annars går den ganska fort att fixa ihop.

Önskar dig en fin vecka!!
/Nicklas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s