Jag tycker känslan efter påsk påminner om den jag har efter sommar och jul, att jag vill äta mer hälsosamt och få in bra rutiner igen efter påskens frosseri. Det blir som en nystart. Väljer därför en matsedel med lättare maträtter denna vecka. Jag hoppas ni blir inspirerade!
Måndag: Krispiga italienska risbollar med vitlöksdipp och citronmarinerad svartkål
Tisdag: Brynt lax med råkost, sojamajonäs, lime och koriander
Onsdag: Rostad rotselleri, ugnsbakade rödbetor med getost och bulgur
Torsdag: Ljummen kycklingsallad med blomkål, citron och pumpafrön
Fredag: Ssäm – kryddig kycklingfärs och grönsaker i salladsblad med Nouc Cham
Helgen: Sätt på ett långkok med ramen, blir allra bäst när den får puttra länge på spisen Ramen med kyckling, champinjoner, vårlök och ägg
Ha en riktigt skön helg!
/Rikard