Tips! 


Min sambo tycker jag är lite nördig när jag köper nya maskiner/knivar/köksutrustning osv. Men en sak som har blivit accepterad är salladslungan. Du kan rädda många sallader som är på väg ner i sopen med den. Lägg salladen i kallt vatten, så det täcker, i 30 minuter till en timme. Häll av vattnet och slunga sedan salladen i salladsslungan. Lägg sedan salladen i en burk och sätt på locket. Sen kan den klara sig här flera dagar. 

Lycka till

/Nicklas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s