Matkasse genom Gastrofy

Nyheter från Gastrofy! Sedan ett tag tillbaka finns en del av våra recept att handla i form av matkasse och Gastrofy har nu förbättrat och förenklat sidan och användarfunktionen.

Gastrofy är en receptmathandel, vilket helt enkelt innebär att du först och främst handlar din mat utifrån recept som du själv väljer baserat på din och din familjs preferenser, förutsättningar och önskemål. Gastrofy är för dig som: – älskar mat men behöver inspiration i vardagen – vill äta hälsosamt och vill ha hjälp på traven – vill vara i kontroll över dig och din familjs matinköp. På nya Gastrofy har bland annat följande ändringar gjorts:

  • 100% kontroll – du väljer själv när och hur du vill få hem dina matkassar.
  • Mer inspiration – Ett nytt inspirationsflöde baserat på andra kunders ratings, kommentarer och favoriter hjälper dig att hitta de bästa recepten.
  • Aldrig mer en mataffär – Den nya designen gör det enklare än någonsin att klicka i extravaror och göra hela veckans inköp på sajten.

Välj bland massa olika recept, klicka hem de du vill testa, använd rabattkoden och testa vittja! Ni får 200 kr av rabattkoden: 3kockar7kids

Ett av våra recept som finns med är ”Köttfärspannkaka” en riktig hit bland både barn och vuxna. Här är film på hur du gör!!

Och här finns även receptet: www.gastrofy.se/köttfärspannkaka

Att sköta matplaneringen & handlingen från soffan är inte fel!
/Nicklas, Fredrik & Rickard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s