Karl-johansvampspasta med parmesankorv

3kockar-2

Efter en lyckad dag i svampskogen i helgen med riktigt fina Karl-johansvampar helt utan mask blev det en galet god pasta. Vi köpte vår favoritkorv från Korvhantverk Stockholm, som har sin lilla korvfabrik bara några kilometer från oss, att ha i tillsammans med svampen. Du måste bara laga detta!

3kockar

500 g pasta-vi använde Mezze Maniche

8 små karl-johansvampar
1/2 gul lök
4 färska korvar-vi använde Parmesankorv från Korvhantverk Stockholm. Salsicca eller liknande passar också fint till
3 dl vispgrädde
Ruccolasallad eller bladspenat
Salt och peppar
Smör att steka i

Sätt på pastavatten. Hacka löken och tärna svampen. Korven skärs i skivor. Börja med att steka svampen i smör, ha sedan i lök och korv för att steka med. Häll på grädde och låt puttra en stund. Smaka av med salt och peppar. Blanda sedan med pastan och vänd ner det gröna. Servera med shitloads av parmesan!

/Rikard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s