Måndag: Vi börjar veckan vegetariskt och snabbt med strozzapreti i krämig edamame-& tofu”hummus” med babyspenat
På tisdagen blir det också en snabb rätt; ugnsbakad torsk med äppelcoleslaw och lättbrynt gurka
Onsdag: Lill-lördagen bjuder en rätt som applåderades av barnen i det Wicklundska hemmet ugnsstekta kycklinglår med örtcreme fraiche och råstekt broccoli
På torsdag blir det sesampanerad lax med shiratakinudelsallad
Lite fredagslyx med Kinesisk touch – strimlad biff/entrecôte med ingefära, purjolök och broccoli följt av en vårig dessert – rabarberkompott med havrekrisp och grädde. Denna dessert kan förberedas lite dagen innan så det bara är att hugga in på godsakerna till fredagsmyset.
Lördag: En bra början på helgen tycker vi är en lugn och njutningsfull frukost, i dag blir det nybakade scones.
/Fredrik, Nicklas och Rikard