Snabb Casareccepasta med körsbärstomater, örter och parmesan

En riktigt god pasta som du svänger ihop i ett kick! Omåttligt populär av alla i familjen.

500 g pasta-välj gärna pasta av god kvalitet eftersom det är en stor del av rätten och smaken gör mycket för resultatet. Ett av mina favoritmärken är De Cecco som jag gärna använder.

1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 ask körsbärstomater-rekommenderar denna gång att välja ekologiska, eller tomater som smakar lite mer
Färska örter-jag använde basilika, persilja, timjan, rosmarin och gräslök
Olivolja
Parmesan
Salt och peppar

Koka pastan. Hacka lök och vitlök och fräs i rikligt med olivolja, tillsätt lite salt och tomater skurna i klyftor. Låt det puttra ihop i ca 5 minuter och smaka av med salt och peppar. Vänd upp med hackade örter och nykokt pasta samt ett par matskedar av pastavattnet.

Servera med shitloads av parmesan!

/Rikard

One thought on “Snabb Casareccepasta med körsbärstomater, örter och parmesan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s