Gästkock – Niclas Lundevall

FullSizeRender

Vi är glada att presentera Niclas Lundevall som gästkock!

Niclas Lundevall jobbar på Restaurang Asplund i Solna, där han jobbar som köksmästare sedan två år tillbaka. Innan Asplund jobbade Niclas på Långbro Värdshus och Villa Källhagen. Niclas bor tillsammans med sin sambo Beatrice (servitris/sommelier på Långbro värdshus) och deras dotter Lovelia som fyller 1 i sommar. Lovelia  älskar redan att vara med i köket när Niclas lagar mat hemma, hon är nyfiken och intresserad utav både  tillagningar och smakerna.

Niclas har precis vunnit SM-guld i Pizza-SM 2016 med en pizza med bakad torskrygg, gotländska betor, kapris, ägg och brynt smör. Receptet till pizzan hittar du här!

På Asplund har de pizza på menyn varje vecka på lunchen och på lördagsbrunchen,  konceptet på pizzan är att göra lite mindre pizza & passande sallad till; lite mer hälsosamt vilket gör att en inte blir sådär pizzamätt efter en pizza på Asplunds. Asplund serverar inte  klassiska pizzor utan de försöker göra pizzorna lite mer intressantare och med roligare råvaror i säsong. Just ni är det mycket primörer, ramslök, kajplös m.m.

 Niclas-Lundewall
Foto: Magnus Sandberg

En kommentar Lägg till din

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s