En lilllördag som idag kan vi fresta med denna rätt!
ca 1kg benfri kotlett
ca 1kg potatis
1 påse bladspenat
1 rödlök
400gr getost(chevre)
olivolja
vit balsamvinäger
4 plommontomater
1 sats barbequesås som du hittar här
Börja med att sätta ugnen på 220 grader. Dela potatisen och lägg i en bunke, krydda dem med salt och peppar och drissla över lite olivolja och blanda allt. Dela tomaterna, salta och peppra dem. Lägg upp på en plåt och in i ugnen, ca 30min. Förbered resten av salladen. Skär löken i båtar, osten i kuber om 1,5cm. Lägg upp babyspenaten, löken och osten på ett serveringsfat. När potatisen sen är klar blandar du ner dem i salladen och smakar av med salt, peppar och lite vit balsamvinäger.
Skär kotletterna och stek på hög värme, 1-2 minuter per sida. Innertemperatur bör vara ca 60 grader. Salta och peppra dem. Lägg dem på ett fat och täck över med folie så de får gotta till sig.
En kommentar Lägg till din