Fläsknoisette med rostad potatis & getostsallad


En lilllördag som idag kan vi fresta med denna rätt!
ca 1kg benfri kotlett
ca 1kg potatis
1 påse bladspenat
1 rödlök
400gr getost(chevre)
olivolja
vit balsamvinäger
4 plommontomater
1 sats barbequesås som du hittar här

Börja med att sätta ugnen på 220 grader. Dela potatisen och lägg i en bunke, krydda dem med salt och peppar och drissla över lite olivolja och blanda allt. Dela tomaterna, salta och peppra dem. Lägg upp på en plåt och in i ugnen, ca 30min. Förbered resten av salladen. Skär löken i båtar, osten i kuber om 1,5cm. Lägg upp babyspenaten, löken och osten på ett serveringsfat. När potatisen sen är klar blandar du ner dem i salladen och smakar av med salt, peppar och lite vit balsamvinäger.

Skär kotletterna och stek på hög värme, 1-2 minuter per sida. Innertemperatur bör vara ca 60 grader. Salta och peppra dem. Lägg dem på ett fat och täck över med folie så de får gotta till sig.

Servera & njut!
Nicklas

One thought on “Fläsknoisette med rostad potatis & getostsallad

  1. Pingback: Veckomatsedel 1 april | 3 kockar 7 kids

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s