Strimlad skinkschnitzel i krämig sås med gröna bönor, kapris och dijon

En snabb och populär rätt som vi serverade med jasminris. Vi använde sojabönor, men det går även bra med andra gröna bönor som exempelvis haricot vertes.

600 g skinkschnitzel
1 gul lök
1 st vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap
100 g sojabönor
1 msk kapris
4 dl crème fraiche
Salt och peppar
Japansk soja

Jasminris

07012016-DSC_8714

Koka riset enligt förpackningen. Strimla skinkschnitzeln. Hacka lök och vitlök. Bryn skinkschnitzeln och fräs sedan med löken. Ha i crème fraiche och dijonsenap och låt det koka ihop. Smaka av med salt, peppar och soja. Tillsätt bönor och kapris och låt allt bli varmt. Servera med riset.

Smaklig spis!
/Rikard

2 thoughts on “Strimlad skinkschnitzel i krämig sås med gröna bönor, kapris och dijon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s