Strimlad skinkschnitzel i krämig sås med gröna bönor, kapris och dijon

En snabb och populär rätt som vi serverade med jasminris. Vi använde sojabönor, men det går även bra med andra gröna bönor som exempelvis haricot vertes.

600 g skinkschnitzel
1 gul lök
1 st vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap
100 g sojabönor
1 msk kapris
4 dl crème fraiche
Salt och peppar
Japansk soja

Jasminris

07012016-DSC_8714

Koka riset enligt förpackningen. Strimla skinkschnitzeln. Hacka lök och vitlök. Bryn skinkschnitzeln och fräs sedan med löken. Ha i crème fraiche och dijonsenap och låt det koka ihop. Smaka av med salt, peppar och soja. Tillsätt bönor och kapris och låt allt bli varmt. Servera med riset.

Smaklig spis!
/Rikard

2 kommentarer Lägg till

  1. Jennifer skriver:

    Hur gör jag om jag inte gillar dijonsenap?

    Gilla

    1. 3kockar7kids skriver:

      Hoppa över den, den är bara i för smakens skull så det går lika bra utan. /Rikard

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s