En snabb och populär rätt som vi serverade med jasminris. Vi använde sojabönor, men det går även bra med andra gröna bönor som exempelvis haricot vertes.
600 g skinkschnitzel
1 gul lök
1 st vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap
100 g sojabönor
1 msk kapris
4 dl crème fraiche
Salt och peppar
Japansk soja
Jasminris
Koka riset enligt förpackningen. Strimla skinkschnitzeln. Hacka lök och vitlök. Bryn skinkschnitzeln och fräs sedan med löken. Ha i crème fraiche och dijonsenap och låt det koka ihop. Smaka av med salt, peppar och soja. Tillsätt bönor och kapris och låt allt bli varmt. Servera med riset.
Smaklig spis!
/Rikard
Hur gör jag om jag inte gillar dijonsenap?
GillaGilla
Hoppa över den, den är bara i för smakens skull så det går lika bra utan. /Rikard
GillaGilla