Idag blir det en rätt med lite halvfabrikat, så det går väldigt fort. Det får bli lite genvägar ibland, när tiden är knapp. Resultatet blev bra och båda barnen tog om av maten!! Det kan vara den stora fördelen. Passar även att värmas upp, tex dagen efter. Vi serverade grytan med basmatiris och kokt broccoli. Du behöver:
2 ganska stora kycklingfiléer
1 gul lök, klyftas
1 klyfta vitlök
1 paket bacon
Ca 10 mindre champinjoner
1 flaska rödvinsås, jensens boefhus
Timjan, salt och svartpeppar
Dela filéerna i bitar och bryn dem. Tillsätt bacon, champinjoner och lök som får fräsa med. Slå på rödvinsåsen och låt koka ca 10 minuter. Smaksätt med timjan, salt och svartpeppar. Späd med vatten eller kycklingbuljong om du önskar.
Trevlig kväll! /Nicklas
Varför ligger sen här coq au vin under kött och inte kyckling? Jag har alltid så svårt att hitta mitt favoritrecept? 😃
GillaGilla