Pulled beef taco

Sugen på tacos? Skippa nötfärsen med tacomix och gör en grym pulled beef taco istället. Den kan lätt förberedas och lagar sig själv, så det blir inte så mycket mer jobb. Högreven kan du till exempel redan kvällen innan gnida in med kryddorna och lägga i ugnsformen, för att morgonen efter köra in den i ugnen och låta den tillagas medan du är på jobbet. Sen klart till fredagsmyset!

1 kg högrev
1 tsk ingefära (pulver)
1 tsk koriander
1 tsk paprikapulver
1 tsk spiskummin
2 tsk salt

017

Gnid in högreven med kryddorna. Om det behöver gå snabbare kan du dela köttet på längden till två bitar. Slå in köttet i bakplåtspapper till ett paket och lägg i en ugnsform. Tillaga i ugn i 90 grader, ca 8 timmar eventuellt längre. Köttet är klart när det lätt går att dra isär med en gaffel. När köttet är klart, drar du isär det med en gaffel och blandar runt så kryddorna fördelas på köttet.
047

Servera med dina favorittillbehör till tacos. Här hittar du recept på en grymt god bönröra vi älskar att servera till.

021

Koriander är också fantastiskt gott på tacos, samt denna avokadoröra

003

Hoppas ni får en härlig tacokväll!

8 kommentarer Lägg till din

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s