Fråga Kocken-Passa på att ställa era frågor

Finns det något ni alltid velat fråga en kock? Hur hackar man en lök på bästa sätt, tycker ni som kockar verkligen om att laga mat hemma eller hur gör man den godaste bolognesen? Ställ era frågor i kommentaren här på bloggen, instagram och Facebook eller maila oss på 3kockar7kids@gmail.com så kommer svar på era frågor senare på bloggen.

Fråga kocken och kocken svarar!

tre kockar_edited-1

4 kommentarer Lägg till din

 1. Tina skriver:

  Hej! Jag har för första året gjort egen senapssill. Följde receptet i mannerströms julkokbok och den såg jättefin ut och smakade bra. Efter 1 dygn i kylskåp har den blivit grynig. Varför? Kan man äta den ändå?
  Mvh
  Tina

  Gilla

  1. 3kockar7kids skriver:

   Hej, jag anar att senapsåsen har spruckit, den är inte dålig men ser ju inte lika trevlig ut. Du skulle kunna testa att tillsätta lite ljummet vatten och röra upp den. Det kan rädda den. Annars är det nog så att du behöver göra ny senapsås och lägga sillen i den. Hoppas det lyckas! God jul!

   Gilla

 2. Johannes skriver:

  Hej!
  Har ni något kreativt förslag på hur man kan använda överbliven olja från sardellburkar, där smaken kan bli till nytta och glädje. Det blir alltid en massa över som det känns som man skulle kunna göra något kreativt av, i stället för att bara slå ut den (och korka igen avloppet med den).

  Gilla

 3. rova britt-mari skriver:

  citronsorbet som är alldeles för syrlig. Finns det något att göra för att få den godare?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s