Pasta med fjolårssvamp, salami och färskost-man tager vad man haver

063

Det här en kylskåps-, frys- och skafferirensning, vilket ofta brukar resultera i riktigt schyssta rätter. Lite torkad svamp från förra året och en bit fuet från fredagsmyset, hittade haricot vertes i frysen och färskost i kylen som lagades till en smarrig pasta.

500g pasta, vi valde gemelli denna gång

1/2 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 näve torkad svamp, men allra helst färsk svamp såklart!
200g färskost
1 näve haricot vertes
1/2 fuet, eller annan salami
Färska solrosskott
Smör
Parmesanost

043

Blötlägg svampen, krama ur efter en stund och hacka i mindre bitar. Sätt på pastavatten och koka pastan. Fräs svampen med lök och vitlök i smör, på med färskosten och låt den smälta ner. Ta av stekpannan från plattan. Skär salamin i mindre bitar och blanda i tillsammans med haricot vertes. När pastan kokat klart blandas alltihop och toppa med solrosskott och shitloads med parmesan i vanlig ordning. Mums!

066

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s