Äggröra Château Kärrtorp

På helgerna så brukar vi göra lite roligare och lyxigare frukostar. Denna äggröra är en storfavorit hos Sixten som kan äta hur mycket som helst. Ingen riktig helg utan äggröra!

Tips! Hemligheten med en bra och krämig äggröra är att låta den gå länge på låg värme och hela tiden röra. Jag använder en teflonpanna och en silikonslickepot som tål värme.

frukost

8 ägg
1,5 dl matlagningsgrädde
1 stor vitlöksklyfta
Salt och peppar
20 gr parmesan
Smör
Blanda ihop ägg, grädde, salt och peppar. Smält smöret på medelvärme i en teflonpanna, riv ner vitlöken och låt den fräsa nån minut, slå i äggblandningen och rör runt med en silikonslickepot. Fortsätt röra på låg värme tills äggröran satt sig lite och blivit krämig, riv ner parmesanosten och servera på toast.

frukosttallrik grape

3 thoughts on “Äggröra Château Kärrtorp

  1. Pingback: Veckomatsedel v. 13 | 3 kockar 7 kids

  2. Pingback: Veckomatsedel v39 | 3 kockar 7 kids

  3. Pingback: Inspiration till påskbordet – smått och gott för hela familjen | 3 kockar 7 kids

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s