Mer om mig

DSC_1329

Nicklas Larsson heter jag och jag har många år i köket som både kock och köksmästare. Jag bor tillsammans med sambo och våra två barn Ellen 6 år och Filip 3 år. Jag driver nu Chef in a Box som är en ekologisk färdigmatsprodukt utan tillsatser. När jag inte lagar mat så umgås jag gärna med vänner och uppskattar även en dag eller två på golfbanan.

Jag är svag för medelhavsmat och husmanskost och det kommer du troligen att få se mycket av i mina rätter. Tagga @niclachon vid frågor om recepten.

DSC_1169

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s