Mer om mig

DSC_1318

Jag heter som sagt Rikard Wicklund och är 39 år gammal. Jag bor i ett radhus i en Stockholmsförort med min fru och tre barn (1,7 och 10 år gamla). I hela mitt yrkesverksamma liv har jag jobbat som kock och köksmästare och är nu Food & Beverege Manager på Hesselby Slott. I bagaget har jag två semifinalplatser i Årets kock och jag är även utbildad sommelier.

Att laga mat och att baka är två av mina stora intressen och mitt sätt att koppla av. Jag uppskattar rena enkla smaker och okomplicerad mat.

Jag hoppas att ni ska gilla de rätter jag kommer att dela med mig av på bloggen. 3kockar7kids finns även på instagram (@3kockar7kids). Tveka inte att tagga @rikardwicklund på instagram om du har några frågor eller funderingar om mina recept.

DSC_1206

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s